martes, 4 de julio de 2017

Presentació de 'T'ho donaré tot'

La Biblioteca Ilturo, d’on sóc escriptora de capçalera, acollirà la primera presentació de la meva darrera novel·la, T’ho donaré tot, que ha editat Columna i que està ambientada en els primers anys del parc d’atraccions del Tibidabo. 

Quan em vaig plantejar qui podia encarregar-se de presentar-la, de seguida vaig pensar en la Núria Pradas ja què té una sensibilitat molt semblant a la meva a l’hora evocar moments i indrets històrics. Tot i que té una llarga trajectòria com a escriptora, jo vaig descobrir-la amb Somnis a mida i vaig quedar encisada per la manera que té de relatar el pas del temps i els esdeveniments que provoca. Que vingui al meu poble a parlar de la meva novel·la em fa molt contenta, i estic segura que els assistents gaudiran tant com jo del que ens expliqui. 

També em fa molt feliç que en Francesc Miralles, un habitual de la biblioteca perquè ha presentat aquí novel·les seves i meves i ha ofert més d’un concert, hagi volgut acompanyar la Núria com a presentador. Vaig pensar també en ell com a conductor d’aquest acte atès que va ser de les primeres persones que van saber de la gestació de la novel·la i, a més, el seu fill Nico ha participat en l’obra amb un dibuix que apareix a la pàgina 256. 

Estic segura que la Núria i en Francesc faran de la presentació un viatge a aquells inicis de segle XX que van veure sorgir al Tibidabo un parc d’atraccions, que acabaria convertint-se en tot un símbol de Barcelona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario