martes, 18 de julio de 2017

La presentació de 'T'ho donaré tot' un èxit total


Doncs sí, el primer acte en què es presentava la meva darrera novel·la, T'ho donaré tot, va ser un èxit en tots els sentits. Amb això vull dir que l'assistència de públic va ser massiva, el parlament de la presentadora, Núria Pradas, magnífic i l'organització impecable fins el darrer detall.

La sala de la Biblioteca Ilturo es va omplir de gom a gom i em vaig sentir feliç en veure'm envoltada de tantes persones conegudes i volgudes. Totes elles van seguir amb gran interès el parlament que va fer la Núria en què es va referir a la tasca creativa de l'escriptor, fent esment a les meves dues novel·les: Temps de Llum i T'ho donaré tot, des de la seva doble perspectiva com a lectora i com a autora.

La resposta del poble, dels amics, dels lectors, es va reflectir després en la quantitat de llibres que vaig signar. Va ser el moment de parlar una miqueta amb tots ells, però no gaire perquè fora ens esperava un generós refrigeri i una copa (o dos) de cava. Llavors sí que va ser el torn de les felicitacions, els comentaris i les referències -com no!- al parc del Tibidabo.

Una absència sentida va ser la d'en Francesc Miralles que havia de ser també present, però una qüestió mèdica li ho va impedir. Tanmateix, el proper mes de setembre serà ell qui presenti a Barcelona la novel·la, cosa que em fa molta il·lusió.

Estic molt agraïda a la Núria Pradas per haver acceptat presentar la meva novel·la i molt, molt satisfeta i feliç amb les paraules que em va adreçar. Per això, us recomano ferventment llegir el seu parlament en el seu bloc: www.nuriapradas.com.

També la podeu sentir, i a mi mateixa, en aquest vídeo que va fer Ràdio Cabrera de Mar:
Gràcies a tots per fer-ho possible!

1 comentario:

  1. Bon dia, des del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya estem organitzant el segon cicle de presentacions literàries "Lletres i societat industrial" i voldríem incloure-hi el seu llibre 'Temps de llum'. Es podria posar en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93 736 89 63 o del mail info.mnactec@gencat.cat? Moltes gràcies i fins aviat.

    ResponderEliminar